⭐️ Registrert Selskap

⏳ Rask levering på 0-15 minutter!

Kjøpsvilkår

Priser

SuperViral tar forbehold om eventuelle feil i våre oppgitte priser. Videre forbeholder vi oss retten til å endre prisene. Endringen skal meldes til brukeren senest tretti (30) dager før endringen trer i kraft. Det tas forbehold om utsolgte varer.

Betaling

SuperViral aksepterer betaling med VISA og Mastercard. Pengene trekkes fra kundens kort etter at ordrebekreftelsen er sendt til kundens e-post, siden det dreier seg om en digital tjeneste der vårt system automatisk leverer tjenesten. Alle beløp er i NOK (norske kroner). Det tas forbehold for prisfeil og utsolgte/utgåtte varer.

Levering

Varene leveres alle dager i uken, og levering skjer vanligvis innen 5 minutter etter bestilling. Vi tar imidlertid forbehold om at det kan ta opptil 72 timer etter bestillingen. For visse varer gjelder spesielle leveringsvilkår. Vilkårene vil bli spesifisert før kjøp av disse varene.

Service

 • SuperViral.no er på ingen måte tilknyttet Instagram, TikTok eller andre sosiale medier.
 • Det er ditt ansvar å følge Instagram-reglene og gjeldende lover. Du bruker SuperViral på egen risiko.
 • Vi er ikke ansvarlige for dine handlinger og deres konsekvenser. Vi er ikke ansvarlige hvis Instagram-kontoen din blir utestengt av en eller annen grunn.
 • Vi kan ikke refundere pågående, aktive bestillinger. Du aksepterer disse vilkårene når du kjøper en tjeneste fra nettstedet vårt.
 • Vi kan ikke garantere kontinuerlig, uavbrutt eller feilfri drift av tjenestene.
 • Det er kundenes eget ansvar å sørge for at kontoene deres er satt til “offentlig” under bruken av SuperViral-tjenesten. Eventuell nedetid i forbindelse med at en kunde endrer profilen sin til “privat” vil ikke føre til refusjon av betaling.
 • Du aksepterer at du, ved kjøp av tjenesten vår, klart forstår og aksepterer hva du kjøper, og at du ikke vil fremsette en svikefull tvist via betalingsleverandøren.
 • Vi forbeholder oss retten til å endre, suspendere eller trekke tilbake hele eller deler av tjenesten eller deler av innholdet når som helst uten varsel og uten å pådra oss noe ansvar.
 • Det er ditt ansvar å sørge for at du oppgir riktig lenke eller brukernavn når du legger inn en bestilling. Ingen refusjon vil bli gitt i tilfelle feil relatert til feilaktig oppgitt informasjon.
 • Det er ditt ansvar å sjekke om vilkårene har blitt endret.

Reklamasjonsrett

Ditt kjøp omfattes av kjøpsloven. Dette innebærer at du enten kan få en mangelfull vare reparert, byttet, pengene tilbake eller prisavslag, avhengig av den konkrete situasjonen. Det er et krav at reklamasjonen er berettiget, og at mangelen ikke har oppstått som følge av feil bruk av produktet eller annen skadeforvoldende adferd.

Du må ta kontakt med oss innen “rimelig tid.”

Refusjon

Hvis det dreier seg om refusjon, ber vi deg inkludere bankopplysninger som kontonummer og registreringsnummer, slik at avtalt beløp kan overføres. Disse opplysningene kan oppgis per e-post eller annen elektronisk form uten risiko, da de ikke er sensitive opplysninger og kun vil bli brukt for å behandle refusjonen.

Angrefrist

Det gis ingen angrerett når det gjelder levering av digitalt innhold som ikke leveres på fysisk medium, dersom utførelse begynner med uttrykkelig samtykke fra forbrukeren på forhånd samtykke og anerkjennelse av dette, at personen derved mister sitt angrerett.

Läs mer på forbrukertilsynets nettsi.

Personvernpolitikk

For å kunne inngå avtale med oss og handle på vår nettside, trenger vi følgende opplysninger om deg:

 1. Navn
 2. E-postadresse
 3. Opplysning om hva du har kjøpt

Vi behandler dine personopplysninger med formålet å kunne levere varen til deg og for å kunne behandle henvendelser angående ditt kjøp. Behandlingen skjer i samsvar med reglene i vår personvernpolitikk for SuperViral. Her kan du lese mer om hvordan dine opplysninger behandles, når de slettes, og hvilke rettigheter du har som registrert.

Klagemuligheter – Oversikt Og Lenker:

Hvis du har en klage på et produkt kjøpt i vår nettbutikk, kan du sende en klage til:
Ansvarlig redaktør: Trond Rønningen Webansvarlig: Kommunikasjonsenhet Org. nr: 974 761 335 Postboks 2862 Kjørbekk 3702 Skien
Link: https://www.forburkertilsynet.no/

Hvis du er en forbruker som bor i et annet EU-land, kan du registrere klagen din i EU-kommisjonens elektroniske klageplattform.
Plattformen finner du her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Sender du en klage her, vennligst skriv inn vår e-postadresse: kontakt@superviral.no

Sist oppdatert 10/03/2024

Levering på 0-15 min.

24 timer i døgnet

Garanti

Alltid gratis påfyll i tilfelle fall

Alltid klar til å hjelpe

Rask respons på henvendelser

100 % Sikker Betaling

MasterCard / Visa