⭐️ Registrert Selskap

⏳ Rask levering på 0-15 minutter!

Hvordan deler du noen andres historie på Instagram?

Å dele andres historier på Instagram kan være en flott måte å gi ære til noen du beundrer eller som har inspirert deg. Men hvordan gjør du det på en riktig og respektfull måte? I denne artikkelen vil vi utforske ulike metoder for å dele andres historier på Instagram og gi deg noen nyttige tips og triks.

Kraften i storytelling på Instagram

Instagram er et visuelt medium som gir folk muligheten til å fortelle historier gjennom bilder og videoer. Det har blitt en viktig plattform for å dele opplevelser, inspirasjon og perspektiver. Ved å dele andres historier på Instagram kan du ikke bare gi anerkjennelse til noen, men også spre deres budskap til ditt eget publikum. Det er en kraftig måte å skape et fellesskap og inspirere andre.

Hvorfor dele noen andres historie på Instagram?

Det er flere grunner til å dele noen andres historie på Instagram. For det første kan det være for å vise takknemlighet og respekt for noen som har påvirket deg positivt. Ved å dele deres historie, viser du at du setter pris på deres innsats og ønsker å spre deres budskap videre.

For det andre kan det også være en måte å bygge relasjoner og samarbeide med andre på. Ved å dele andres historier, åpner du opp for dialog og engasjement med både den personen og deres følgere. Dette kan føre til nye muligheter og vekst for begge parter.

Hvordan finne og velge en historie å dele

Før du begynner å dele andres historier på Instagram, er det viktig å finne og velge en historie som passer til ditt publikum og målsettinger. Her er noen trinn du kan følge for å finne og velge en historie:

 1. Utforsk relevante hashtags: Søk etter hashtags som er relevante for temaet du er interessert i. Gå gjennom innleggene som bruker disse hashtagsene og se etter historier som treffer deg.
 2. Følg inspirerende kontoer: Identifiser kontoer som deler historier du finner interessante og følg dem. Dette vil gi deg en jevn strøm av inspirasjon og potensielle historier å dele.
 3. Les kommentarer og engasjement: Når du finner en interessant historie, les kommentarene og se hvordan folk reagerer på den. Dette vil gi deg en ide om hvordan historien kan resonere med ditt eget publikum.

Forståelse av Instagrams retningslinjer for deling

Når du deler andres historier på Instagram, er det viktig å følge plattformens retningslinjer for rettferdig og respektfull deling. Her er noen viktige punkter å huske på:

 1. Spør om tillatelse: Før du deler noen andres historie, sørg for å få tillatelse fra den personen. Dette viser respekt for deres integritet og gir dem kontroll over hvordan deres historie deles.
 2. Krediter originalforfatteren: Når du deler noen andres historie, må du alltid gi kreditt til originalforfatteren. Dette kan gjøres ved å tagge dem i innlegget og nevne deres brukernavn i bildeteksten.
 3. Vær tydelig på at det er en delt historie: I bildeteksten eller historien du deler, bør du tydelig indikere at det er noen andres historie du deler. Dette unngår forvirring og misforståelser hos dine egne følgere.

Forskjellige måter å dele noen andres historie på Instagram

Det finnes forskjellige metoder for å dele andres historier på Instagram. Her er noen av de mest effektive:

 1. “Del i historie”: Den enkleste måten å dele noen andres historie på er gjennom “Del i historie”-funksjonen på Instagram. Du kan enten ta et skjermbilde av deres innlegg eller bruke “Del”-funksjonen for å legge det inn i dine egne historier. Husk alltid å kreditere personen ved å tagge dem og nevne deres brukernavn.
 2. Bruk av IGTV: Instagrams IGTV-funksjon gir deg mulighet til å laste opp videoer der du intervjuer personen eller snakker om deres historie. Dette gir deg mer tid og plass til å uttrykke respekten og beundringen du føler for dem.
 3. Skape en egen post: Du kan også lage en egen post dedikert til å dele noen andres historie. Dette kan være et bilde, en video eller en kombinasjon av begge deler. Igjen, sørg for å kreditere personen og nevne deres brukernavn i bildeteksten.

Å utforme en engasjerende bildetekst for den delte historien

Når du deler noen andres historie på Instagram, er en engasjerende bildetekst like viktig som selve innholdet du deler. Her er noen tips for å utforme en engasjerende bildetekst:

 1. Vær autentisk: Del dine egne tanker og følelser om historien du deler. Vær ærlig og oppriktig i din beundring og respekt for personen.
 2. Skap relevans: Knytt historien du deler til noe som er relevant for ditt eget publikum. Vis hvordan historien kan inspirere eller gi innsikt til dem.
 3. Oppfordre til engasjement: Avslutt bildeteksten med en spørsmål eller oppfordring som oppfordrer dine følgere til å engasjere seg. Dette kan være å stille spørsmål, dele deres egne historier eller tagge andre som kan være interessert.

Gi kreditt til den opprinnelige historiefortelleren

Når du deler noen andres historie, er det viktig å gi tydelig kreditt til den opprinnelige historiefortelleren. Dette viser respekt for deres arbeid og gir dine følgere muligheten til å oppdage og følge dem. Her er noen måter du kan gi kreditt på:

 1. Tagg personen i innlegget: Sørg for å tagge personen i selve innlegget. Dette gjør det enkelt for dine følgere å klikke på taggen og oppdage personens profil.
 2. Nevn brukernavnet i bildeteksten: I bildeteksten bør du tydelig nevne personens brukernavn. Dette gjør det enklere for dine følgere å finne og følge personen.
 3. Gi en kort introduksjon: Hvis det er mulig, gi en kort introduksjon til personen og deres historie i bildeteksten. Dette kan være noen få setninger som oppsummerer deres bidrag og betydning.

Engasjere seg med den opprinnelige historiefortelleren og deres fellesskap

Når du deler noen andres historie på Instagram, er det viktig å engasjere seg med både den opprinnelige historiefortelleren og deres fellesskap. Dette viser respekt og takknemlighet, samtidig som det åpner opp for dialog og muligheter. Her er noen måter du kan engasjere deg med:

 1. Kommenter på den opprinnelige historiefortellerens innlegg: Ta deg tid til å kommentere på den opprinnelige historiefortellerens innlegg og gi din støtte og takknemlighet. Dette vil bli verdsatt og kan føre til videre samarbeid.
 2. Del andre innlegg fra den opprinnelige historiefortelleren: Hvis du finner andre innlegg fra den opprinnelige historiefortelleren som du finner interessante, kan du dele dem på din egen profil. Dette vil bidra til å spre deres budskap videre.
 3. Tagg personen i relevante innlegg: Hvis du skaper innlegg som er relevante for den opprinnelige historiefortelleren, kan du tagge dem for å få deres oppmerksomhet. Dette kan føre til en større dialog og muligheter for samarbeid.

Innvirkningen av å dele noen andres historie på din Instagram-konto

Å dele noen andres historie på din Instagram-konto kan ha en betydelig innvirkning både på deg og ditt publikum. Her er noen av de positive effektene det kan ha:

 1. Bygge tillit og troverdighet: Ved å dele andres historier viser du at du er villig til å gi plass og anerkjennelse til andre. Dette bygger tillit og troverdighet hos dine følgere.
 2. Skape en positiv og inspirerende plattform: Ved å dele inspirerende historier, skaper du en positiv og inspirerende plattform for dine følgere. Dette kan bidra til å skape et fellesskap og motivere andre til å dele sine egne historier.
 3. Åpner opp for samarbeid og vekst: Ved å dele andres historier åpner du døren for samarbeid og vekst. Du kan bli lagt merke til av andre i samme bransje og potensielt bli involvert i spennende prosjekter.

Konklusjon

Å dele noen andres historie på Instagram er en flott måte å gi ære og anerkjennelse til noen som har inspirert deg. Ved å følge Instagrams retningslinjer og vise respekt for den opprinnelige historiefortelleren, kan du skape en positiv og meningsfull opplevelse for både deg selv og ditt publikum. Så neste gang du blir inspirert av noen, ikke nøl med å dele deres historie på Instagram og spre deres budskap videre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Levering på 0-15 min.

24 timer i døgnet

Garanti

Alltid gratis påfyll i tilfelle fall

Alltid klar til å hjelpe

Rask respons på henvendelser

100 % Sikker Betaling

MasterCard / Visa