⭐️ Registrert Selskap

⏳ Rask levering på 0-15 minutter!

mest populære Instagram-profilene

De 10 mest populære Instagram-profilene i 2024

I dag, i den moderne tiden hvor vi alle er dypt engasjert i sosiale medier, er Instagram utvilsomt det ultimate stedet. Dette er hvor vi deler øyeblikksbilder og tanker med mennesker over hele verden. Instagram er ikke bare et sted for våre personlige øyeblikk; det er også en lekeplass for stjerner, bedrifter og personligheter med enorm innflytelse, som streber etter å bygge opp en gigantisk følgerskare. I dag tar vi en dypere dykk inn i hvem som setter Instagram i fyr og flamme i 2024, og hvilke profiler som tiltrekker de store følgerne.

Instagrams utrolige reise

La oss ta en nærmere titt på hvordan Instagram har utviklet seg siden det kom på scenen i 2010. På den tiden skapte Instagram enorm oppmerksomhet takket være sin enkle brukergrensesnitt og skarpe fokus på bilder og videoer. Senere ble det kjøpt opp av Facebook i 2012, og det bidro virkelig til å styrke sin globale dominans.

Nå for tiden er det milliarder av oss som henger på Instagram, fra vanlige Joe’s til superstjerner og selskaper med makt og innflytelse. I tillegg har plattformen skapt en helt ny lekeplass for forretningsfolk – noe de kaller influencer-markedsføring, der folk med en mengde følgere går sammen med selskaper for å fremme deres saker.

Topp 10 mest populære Instagram-profiler i 2024

1. Instagram (@instagram)

Følgertall: 661 millioner

Instagram har den mest episke følgerhæren, med over 661 millioner fans. Her finner du ville bilder og videoer fra de mest populære og kreative sjelene. Det er også et hotspot for globale kjendiser som Hoyeon Jung fra Squid Game og til og med virtuelle influencere som imma (@imma.gram).

2. Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Følgertall: 610 millioner

Cristiano Ronaldo, den portugisiske fotballgiganten, er ikke bare kongen på gresset, men også på Instagram med over 610 millioner følgere. Hvis hans Insta-profil var et land, ville det være det tredje mest folkerike på jorden. Han deler gjerne øyeblikksbilder fra karrieren og private øyeblikk.

3. Lionel Messi (@leomessi)

Følgertall: 491 millioner

Lionel Messi, Ronaldos konkurrent både på og utenfor banen, har også jobbet seg opp til 491 millioner følgere på Instagram. Her deler han smakebiter fra sitt liv og sin reise, og sikter på å ta andreplassen fra Cristiano Ronaldo.

4. Selena Gomez (@selenagomez)

Følgertall: 430 millioner

Selena Gomez er en av de raskest voksende profilene på Instagram med 430 millioner følgere. Hun fyrer opp sin Insta med en blanding av velplanlagte fotosesjoner og avslappede vibes. I tillegg til underholdning bruker hun plattformen til å spre budskapet om mental helse og oppfordrer følgerne til å fordype seg i dette viktige temaet.

5. Kylie Jenner (@kyliejenner)

Følgertall: 398 millioner

Kylie Jenner ble den første kvinnen som nådde 300 millioner følgere på Instagram. I tillegg til sin stjerne-status på sosiale medier ble hun i 2019 utnevnt som den yngste “self-made” milliardæren av Forbes. Hennes profil er fylt med konstante doser av bilder og klipp fra hennes ulike forretningsforetak som Kylie Cosmetics og Kylie Skin.

6. Dwayne “The Rock” Johnson (@therock)

Følgertall: 391 millioner

Dwayne “The Rock” Johnson har jobbet seg opp til 391 millioner følgere ved å dele livsråd og treningsinspirasjon. Han er ikke bare en Hollywood-skuespiller, men også en tequila-grossist og tidligere WWE-mester.

7. Ariana Grande (@arianagrande)

Følgertall: 380 millioner

Ariana Grande holder fansen hekta med teasere av kommende prosjekter og intime glimt fra livet sitt. På profilen hennes får du et innblikk i hennes musikalske verden og hverdagen, og hun forblir en kjær skikkelse på Instagram.

8. Kim Kardashian (@kimkardashian)

Følgertall: 364 millioner

Kim Kardashian er fortsatt med i spillet med over 364 millioner følgere. Selv om “Keeping Up with the Kardashians” er avsluttet, vil vi fortsatt få mye av Kim i feedene våre takket være premieren på “The Kardashians.”

9. Beyoncé Knowles (@beyonce)

Følgertall: 317 millioner

Beyoncé er en ekte artist, og hennes Insta-profil gjenspeiler hennes estetikk. Med 317 millioner fans gir hun oss et glimt inn i sin musikalske reise og familieliv. Beyoncé klarer å balansere superstjernestatus med ærlighet på sosiale medier.

10. Khloe Kardashian (@khloekardashian)

Følgertall: 312 millioner

Khloe Kardashian har vært med på å bygge det massive sosiale medie-imperiet rundt Kardashian-klanen. Hennes Instagram er fylt med luksuriøse vibber fra livet hennes og er en tydelig representasjon av “Instagram-livsstilen.” Hun har også nylig knust Justin Bieber og sikret seg en plass blant topp 10.

Disse profilene er ikke bare vanlige stjerner; de er også fylt med innflytelse på plattformen. Og de fortsetter å trekke millioner av følgere med sitt fantastiske innhold og personligheter. Instagram er og forblir en kilde til inspirasjon og underholdning for mennesker over hele verden. Det er på tide å følge dem og hoppe ombord på vognen!

Topp 10 mest fulgte Instagram-profiler i 2024

  1. Instagram (@instagram) – 661.000.000 Følgere
  2. Cristiano Ronaldo (@cristiano) – 610.000.000 Følgere
  3. Lionel Messi (@leomessi) – 491.000.000 Følgere
  4. Selena Gomez (@selenagomez) – 430.000.000 Følgere
  5. Kylie Jenner (@kyliejenner) – 398.000.000 Følgere
  6. Dwayne “The Rock” Johnson (@therock) – 391.000.000 Følgere
  7. Ariana Grande (@arianagrande) – 380.000.000 Følgere
  8. Kim Kardashian (@kimkardashian) – 364.000.000 Følgere
  9. Beyoncé Knowles (@beyonce) – 317.000.000 Følgere
  10. Khloe Kardashian (@khloekardashian) – 312.000.000 Følgere

Listen ble sist oppdatert 05/11/2023.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Levering på 0-15 min.

24 timer i døgnet

Garanti

Alltid gratis påfyll i tilfelle fall

Alltid klar til å hjelpe

Rask respons på henvendelser

100 % Sikker Betaling

MasterCard / Visa